Danışma Hattımız:

Bize Ulaşın

Karapınar Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine Hoşgeldiniz. Buradan Yetkililerimizle İrtibata Geçebilirsiniz.

MEB ONAYLI

Özel eğitime ihtiyacı olan bireyler için özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde uygulanmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen beş farklı yetersizlik grubuna yönelik eğitim programları kurumumuzda devlet destekli olarak ücretsiz uygulanmaktadır.

Aile Ortamı Güvenliği

Özel çocuklarımız okulumuzda aile ortamındaki güvenliğin tadını çıkarıyor. Hem öğrenirken hem eğleniyoruz. Bu tecrübeyi özel çocuklarımıza yaşatın.

Servis Hizmetimiz

Özel çocuklarımız için gayet güvenilir, tecrübeli personelimizle zamanında ve güvende servis hizmeti sağlamaktayız.

Öğrenme Analizi

Kurumumuzda eğitim almış olan özel çocuklarımız başlangıçdaki hal ve durum bilgileriyle eğitim sonundaki yeterlilik becerilerini analiz ediyoruz.

image
image
image
image

Uyguladığımız Destek Eğitim Programları

Karapınar Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak farklı gelişim alanlarına yönelik eğitim programları ile çocuklarımızın gelişimine daha fazla katkı sunmaktayız. Uygulayıcı sertifikalarına sahip uzman kadromuz tarafından çocuklarımızın bireysel özellikleri gözetilerek uygun destek eğitim programları uygulanmaktadır.

Sobe ergoterapisti
Engelliler Haftası
image
image
image
image
Gönder
1
Gönder
Merhaba